به گزارش خبرگزاری مهر پذیره نویسی این صندوق سرمایه گذاری مشترک با مجوز رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار از روز یک شنبه (10 مردادماه جاری) در شعب منتخب بانک سامان و کارگزاری بانک اقتصاد نوین کلید می خورد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری فیروزه درباره ماهیت این صندوق سرمایه گذاری مشترک گفت: 75درصد از سهام ممتاز این صندوق متعلق به شرکت سرمایه گذاری فیروزه است و شرکتهای کارگزارى بانک اقتصاد نوین به عنوان مدیر و ضامن و بانک سامان به عنوان متولى در آن فعالیت خواهند کرد، افزون بر این بر اساس مجوز دریافت شده، این صندوق تا مبلغ 50 میلیارد ریال می تواند جذب منابع مالی داشته باشد.
رامین ربیعی با بیان اینکه سرمایه گذاران خارجی از طریق شرکت سرمایه گذاری فیروزه تاکنون در بورس تهران 150 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده اند، گفت: سرمایه گذاری فیروزه با بازاریابی بسیار فعال در اروپا و دیگر نقاط جهان توانسته 90 درصد از سرمایه گذاری خارجی انجام شده در بورس تهران را جذب کند.
وی ادامه داد: ولی از همان ابتدای فعالیت شرکت در سال 84 هدف نهایی فیروزه فراهم کردن خدمات، امکانات و تجربه خود برای سرمایه گذاران ایرانی بود و هم اکنون زمانی که بازدهی مرکب پرتفوی شرکت در چند سال گذشته به 100 درصد و بازدهی سبد سهام شرکت در سال 88 به 42 درصد رسیده است، این اعتقاد به وجود آمده که می توانیم به نیازهای سرمایه گذاران ایرانی نیز پاسخ بدهیم.
ربیعی سرمایه گذاری در صندوقهای سرمایه گذاری مشترک را دارای مزیتهای فراوانی دانست و تصریح کرد: سرمایه گذاری در صندوقها به دلیل توزیع سرمایه در بخشهای مختلف صنعت، ریسک سرمایه گذاران را کاهش می دهد، از سویی دیگر سرمایه گذار هر زمانی که به سرمایه خود نیاز داشته باشد می تواند به آن دسترسی پیدا کند و از همه مهمتر این که دارایی سرمایه گذاران توسط کارشناسان خبره بازار سرمایه مدیریت می شود و در پرتفویی متنوع، ارزنده و در عین حال نقدشونده سرمایه گذاری خواهد شد تا بازدهی مناسب را عاید سرمایه گذار کند.
وی افزود: سرمایه گذاری در بورس بدون شک نیازمند صرف وقت و رصد دائمی نوسانات قیمت سهام در بازار سرمایه است، حال آنکه افرادی که زمان لازم را برای مانیتور دائمی و آشنایی کامل با بازار سرمایه ندارند، می توانند با سرمایه گذاری در این صندوق ها و سپردن دارایی خود به گروه های حرفه ای اطمینان لازم را از سرنوشت سرمایه خود در بازار سرمایه به دست آورند و بازدهی مورد نظر و منطقی خود را کسب نمایند.
وی تجمیع سرمایه های سرگردان و در نهایت رونق بازار سرمایه را از دیگر مزیتهای صندوقهای سرمایه گذاری مشترک برشمرد و خاطرنشان کرد: این صندوقها در رونق بازار سرمایه و بازدهی 57 درصدی بورس طی سال 88 نقش قابل توجهی داشته اند و بسیاری از سرمایه گذاران با هدف مدیریت دارایی و کاهش ریسک، سال گذشته به سرمایه گذاری در این صندوق ها روی آوردند که رونق بازار سرمایه را در پی داشت.
ربیعی افزود: از طرفی دیگر حضور صندوقها در بازار به روان شدن معاملات سهام، نقدشوندگی و افزایش اطمینان به سرمایه گذاری در بورس منجر شد و سرمایه گذاران این صندوقها نیز سهم قابل توجهی در بازدهی بورس تهران که از سال گذشته تاکنون به حدود 90 درصد رسیده، داشته اند.
نظر شما